Első osztályú Makita akkus fűnyíró

Sokaknak már a dizájn is megnyerő lehet. Erőt és hatékonyságot sugároz magából a Makita akkus fűnyíró. Ez a modern kisgép forradalmi technológiával van felvértezve, ráadásul minőségi kivitelben, mint ahogy azt már megszokhattuk a gyártótól.

Minél nagyobb az akku kapacitása, annál nagyobb területen nyírható le a fű. Hogyha sikerül beszerezni plusz akkukat a Makita akkus fűnyíró mellé, akkor reggeltől estig folyamatosan mehet a munka.

Sokkal kényelmesebb úgy dolgozni, hogy nem fájdul meg a fejünk a folyamatos berregéstől és nem kell a kipufogógázt szívni órákon keresztül, mint a benzinmotorosok esetében.

Fűnyírás közben egyszerre csak egy dologra kell figyelni, viszont az elektromos gépek esetében a kábelre is vigyázni kell, nehogy véletlenül a vágószerkezet alá kerüljön. A Makita akkus fűnyíró használata ebből a szempontból sokkal biztonságosabbnak számít. Bár a nyírás megkezdése előtt nem árt egy terepszemlét tartani a biztonság érdekében, nehogy felkapjon egy kavicsot vagy faágat a Makita akkus fűnyíró.