Horvátország szállás: a nyári élmény garantált

Napsütés, tengerpart, varázslatos élmények. Horvátország csak Önre vár! Most érdemes foglalni, mert Horvátország szállás szempontjából hamar telített lehet és aki kimarad, az bizony idén is lemarad. Szeretne megmártózni a gyönyörű kék Adriai-tengerben? Szeretné felfedezni Horvátország legszebb látványosságait és természet adta kincseit?

A Balkán-félsziget északnyugati részén fekvő ország mediterrán éghajlatú tengerpartján a tökéletes kikapcsolódás garantált. Nem kell aggódnia a koronavírus beutazási korlátozásoktól sem, mert a legfrissebb hírek szerint Horvátországba április 1-jén 0:00 órától antigén gyorsteszttel, valamint függetlenül a vakcina származási helyétől, oltási bizonyítvánnyal is be lehet utazni.

Amennyiben az utazási időpontot és a nyaralás időtartamát tekintve 180 napnál nem régebbi oltási bizonyítványa van, illetve igazolása arról hogy átesett a fertőzésen, karantén kötelezettség nélkül élvezheti a horvát nyarat, annak minden lehetőségével. Miért javasoljuk a nyári indulást a tavaszi helyett?

A válasz egyszerű, mert ahogy a világon mindenütt, jelenleg Horvátországban is tombol a járvány és az országhatáron belül folyamatos a szigorítás. Így tehát, ha Ön teljesen szabadon szeretné élvezni a horvát kikapcsolódási lehetőségeket, érdemes az utazást a nyári hónapokra időzíteni.

Ez már csak azért is erősen ajánlott, mert az időjárás is akkor a legkedvezőbb a nyaralásra. Horvátország szállás lehetőségeit azonban már most érdemes tüzetesen átnézni és jó előre kiválasztani, illetve lefoglalni az Önnek ideális és optimális apartmant, szállodai szobát, kempinget, stb.

Horvátország számos aktív kikapcsolódási élményt, wellness programot és látnivalót kínál. A gasztronómiája is feledhetetlen, legyen szó akár a tenger gyümölcseiről vagy a töltött lepényekről és egyéb nyalánkságokról. Ön tudta, hogy ha igazán finom, gyümölcsös zamatú olívaolajra vágyik, Horvátországban megtalálja?

Induljon el és fedezze fel e bájos ország gasztronómiai kincseit, hiszen egy nemzetet megismerni annak kultúráján és ételein keresztül lehet. Vágjon bele, ezernyi élménnyel tér majd haza. Jó utat!