Webshop ötletek 2024-ben – 5 hasznos tanács vállalkozóknak

Számos kihívással járhat egy online vállalkozás működtetése, bár mindenképpen vonzó lehetőségnek ígérkezik. Aki webáruházat szeretne nyitni, annak elsősorban azt kell elhatároznia, hogy milyen termékeket akar forgalmazni a leendő online üzletében. Ez az egyik legfontosabb lépés webáruház készítésnél.

Célszerű utánanézni, hogy melyek 2024-ben a keresett termékek, amiket gond nélkül el tudunk majd adni. Ezek lehetnek elektronikai cikkek, ruházat és kiegészítők, egészség és szépségápolási termékek, játékok, bútorok, lakberendezési tárgyak. Aztán azt is érdemes előre kigondolni, hogy mi legyen a webáruház neve, hiszen elsősorban ez alapján keresik a vásárlók.

Lényeges továbbá, hogy az adott online áruház minden létező funkcióval rendelkezzen, könnyen használható legyen még okos telefonról is. A vevők az egyszerű platformokat részesítik előnyben, amikről gyorsan meg is tudják rendelni a kiszemelt termékeket. Fontos, hogy többféle fizetési lehetőséget biztosítsunk, mert ez meghatározó az online kereskedés során.

Webshop készítés vagy bérlés?

A válasz minden esetben a leendő vállalkozó anyagi helyzetén és döntésén múlik, de az általános az, hogy senki nem szeretne nagyobb összeget fektetni a webshop készítés szolgáltatásába, mivel olcsóbb a bérlés. De honnan éri meg webáruházat kölcsönözni? Nos, a Viltor cég igazán modern, trendi webshopokat kínál a tőle bérelni kívánó kereskedőknek.

Megemlítendő, fontos szempont, hogy ezeket az online boltokat kifejezetten kedvező áron lehet a cégtől kölcsönözni, akár havi néhány ezer Forintért. Egyetlen egy funkcióról sem kell lemondania a kereskedőnek anyagi megfontolásból, ugyanis a Viltornál minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót.

Nincsenek eltérő tudású csomagok, mindegyik ugyanazt tartalmazza, legyen szó bankkártyás fizetésről, szállításról vagy számlázó integrációról, marketingeszközökről. Valamiben azért mégis eltérnek a webshop csomagok árai, mégpedig a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban. Érthető, hogy minél hosszabb a bérlési időszak, annál alacsonyabb a havi díj.

Hol találom a bérlésárakat?

A viltor.hu honlapon megtalálható a webáruház bérlési árak listája, így, ha ebben gondolkozunk, akkor a leírás alapján pontosan fogjuk tudni, hogy mekkora összeget kell kiadnunk a webshop kölcsönzéséért minden hónapban. Azzal szintén spórolhatunk valamennyit, hogy hosszabb bérlési időszakra kötünk szerződést, hiszen így lényegesen kevesebbet kell majd fizetnünk havonta.

A bérelt webáruház nem sablonos, nem unalmas a kinézete, a fejlődés miatt sem kell aggódnunk, hiszen a szakembereknek szinte minden héten vannak fejlesztéseik. Nekünk ezzel semmi dolgunk nincsen, mert a fejlesztések automatikusan bekerülnek a bérelt webshopunkba, köszönhetően a Viltor szakértőinek.

Az online kereskedelem hatalmas népszerűséget kapott az utóbbi években, és ez a popularitás azóta is töretlen. A webáruházak nagy előnye, hogy az ország egész területéről szerezhetünk ügyfeleket, vásárlókat. Mivel a szállítást valószínűleg csomagküldő szolgálat végzi majd, így a megrendelések probléma nélkül megérkeznek a vevőkhöz.