Magas minőségű radiátorzománc

A lakásban található radiátorokat éppen úgy, mint a falakat, ajtókat, ablakokat, időnként kezelni kell annak érdekében, hogy esztétikusak maradjanak. Erre való a radiátorzománc, ami kitűnő döntés, ha rugalmas, jól tapadó, ütésálló, fényes felületű kezelésre van szükség.

Mérvadó a választásnál a hőigénybevétel mértéke, mindig meg kell nézni a javaslatot. Egy radiátor esetében abszolút reális például a 100 C-fokos határ.

Ha új a kezelni kívánt fémfelület, akkor a radiátorzománc használata előtt nem maradhat el a csiszolás és a zsírtalanítás sem. A régi darabok esetében az egykori festékréteg levakarása az első lépés, majd következik a zsírtalanítás és csak ezt követően kenhető rájuk a radiátorzománc.

Ha igazán magas minőségű terméket akar vásárolni, amivel kifogástalan eredményt érhet el, akkor látogasson el a festekarena.hu webáruházba! Itt színvonalat és rendkívül korrekt árakat talál, ami nagyon lényeges a vásárlásnál. Ráadásul a minőségi radiátorzománc típusból elég egyetlen réteget felvinni a felületre, tehát költséghatékony megoldás.