Gyerekszoba lámpa kicsiknek és nagyoknak

Akárcsak a felnőtteknek, a gyerkőcöknek is egyedi ízlése van, így szeretnék ha a szobájukban a dolgok a saját kis világukat tükröznék. A birodalmuknak az egyik fontos eleme a gyerekszoba lámpa. Jellemzően a lányok szeretik a színesebb darabokat, legyen szó ruhákról, vagy éppen játékokról. Nem meglepő hát, hogy asztali és fali lámpából is vannak feltűnő példányok.

Színes alatt a többféle színben pompázó dolgokat értjük, de tudjuk, hogy vannak, akiknek a fekete minden szín felett áll. Bár sokak szerint komor, mások viszont az eleganciával kapcsolatban hivatkoznak rá. Az asztali lámpák közül, a fekete Rábalux Samson formája egészen biztosan vonzza a tekinteteket.

A Rábalux Ronald már egy színesebb verzió, a fekete és szürke mellett, például narancs és ibolya színben is kapható. A gyerekszoba lámpák között most vessünk egy pillantást a fali darabokra. Fiús szobába ajánlott a Nowodvorski Malwi 1 kék színben, lányok szobájába inkább a rózsaszín passzol. De természetesen ízlés dolga, hogy ki melyik gyerekszoba lámpa mellett dönt.