Honda alufelni egyedi kivitelben

Ha már meguntuk a régi Civic kinézetét és szeretnénk egy kicsit feldobni, sportosabbá változtatni, akkor itt a remek lehetőség. Egy szett minőségi Honda alufelni szinte teljesen átalakítja az autó kinézetét. Na, de milyen átmérőt érdemes választani? Minél nagyobb, annál mutatósabb, ez tény. Viszont nem hiába alkalmaznak a gyártók a saját modelljeikhez szabványmegoldásokat, hiszen ezek sokat számítanak a fogyasztás és a hajtómű szempontjából.

Széles kerekekkel a jármű jól fekszik az úton, de nagyobb menetzajra számíthatunk. Ez hosszabb úton egy idő után kimondottan zavaróvá válhat. A Honda alufelnit átmérő, szélesség, ET szám, furatszám és osztókör szerint kell kiválasztani. A szín is lényeges lehet, de ez már mellékesnek számít a fent említett paraméterek mellett. A kínálatban olyan utángyártott Honda alufelnik kaptak helyet, amiknek a minősége miatt nem kell aggódni, hiszen precízen kidolgozott modellekről van szó. A Honda alufelni anyaghasználat terén is hozza az elvárt szintet.

A gyártók igyekeztek csökkenteni a súlyt úgy, hogy az ne menjen a merevség kárára. Azonnal észrevehető lesz, hogy mennyit változik a vezetési élmény, miután az autóról lekerülnek az acélfelnik és felkerül a könnyűfém. A német autógyártás egyik legnagyobb büszkeségének számít az Audi. Általában ezek az autók már gyárilag alufelnikkel vannak ellátva, amikor kigördülnek a szalonból. Az Audi felni mindezek mellett nagyon keresett terméknek számít, mivel ezekkel az alkatrészekkel tiszteletet parancsoló külsőt kölcsönözhetünk a járműnek.

Szemet gyönyörködtető látvány, amikor egy Q7-es vagy esetleg egy S8-as hatalmas könnyűfém Audi felniken gördül végig az úton. Ezekből a modellekből csak úgy sugárzik az erő és az elegancia. Ezt pedig csak fokozni lehet egy még extravagánsabb Audi felni felszerelésével. Az egyre divatosabb festett változatok sem maradhattak le a listáról. Lehet számolgatni, hogy milyen Audi felnivel járunk jobban a fogyasztást tekintve, viszont az eredmény mondhatni, hogy elhanyagolhatónak számít.