A padlófesték számtalan árnyalata

A különböző modern bevonatok segítségével gyorsan és költséghatékonyan megváltoztathatja a belső teret. A közkedvelt padlófesték magas kopásállóságának köszönhetően, minden más bevonattól különbözik. Egyébként pedig teljesen eltérő fajtái lehetnek: színben, hatásokban, tulajdonságokban stb. Minden padlóburkolatnak van bizonyos funkciója.

A fára készült védőszerek elősegítik a paraziták eltávolítását és nedvességállóvá teszik a felületet úgy, hogy közben nem befolyásolják az anyag textúráját. A lakkok átlátszó, fényes bevonatot hoznak létre a védelem érdekében, ami nem rejti el az faanyag mintázatát. A padlófesték egységes bevonatot képez, ami eltakarja a felület tökéletlenségeit.

Ezen kívül simává teszi a felületet és elfedi a szerkezetét. Ezért ez lesz a legegyszerűbb és legjobb megoldás a dekorációhoz, különösen akkor, ha a padló régi, kopott és megérett a frissítésre. A padlófesték átalakítja a felületet és fényes foltként képes azt beilleszteni a belső térbe, természetesen megvédi a sérülésektől is.