Kiváló minőségű WiFi termosztát

Jó dolog spórolni az energiával, mert kíméljük a környezetet és sokkal alacsonyabbak lesznek a számlák is. De azért az sem túl kellemes, hogyha az egész ruhásszekrényt magunkra kell aggatnunk, hogy ne dideregjünk a saját lakásunkban.

A WiFi termosztát egy sokkal kényelmesebb és okosabb megoldás, ami immáron bárkinek elérhető az evohomeshop.hu jóvoltából. A használatával nem kell állandóan állítgatni a fűtést. Programozható, ezáltal a fűtésszabályzás az igényeinknek megfelelően történik.

A felszerelése egyszerű, csupán követni kell a mellékelt kézikönyvben található lépéseket. Bár, aki nem biztos a dolgában, az inkább kérje a szakember segítségét! A szakszerű telepítést követőn, a WiFi termosztát használatával a hőmérséklet állandó szinten lesz a lakás különböző helyiségeiben.

Azonnal lekapcsolja a fűtést, amikor a levegő hőmérséklete elérte az általunk megadott értéket. Amint csökkenni kezd, ismét visszakapcsolja a rendszert a WiFi termosztát. A háttérvilágítással ellátott LCD kijelző kézenfekvő kezelést tesz lehetővé.