Végre itt egy megbízható építész tervező

Egy átlagember el sem tudja elsőre képzelni, mi mindenre szükség van, ha házépítésbe vágja a fejszét. Éppen ezért az első lépés, hogy keressünk egy megbízható építész tervező személyt, akihez minden dilemma és kérdés esetén fordulhatunk, már ha éppen nem vagyunk szakmabeliek.

Több lépcsőfokot meg lehet fogalmazni annak érdekében, hogy legyen némi rálátásunk a folyamat egészére. Példának okáért ott kezdődik az egész, hogy jó, ha a jövendőbeli megbízónak van konkrét elképzelése arról, hogy mi a cél, tehát milyen házat álmodott meg magának.

Ezt követi egy személyes konzultáció, ami sokszor együtt jár egy helyszíni szemlével is, hiszen nagyon fontos, hogy a tervezést végző fél is tisztában legyen a helyi viszonyokkal.

Amennyiben ez megvan, jöhet az egész koncepció papírra vetése, hiszen nélküle nem kezdődhet el az engedélyezés folyamata sem. Ezek intézése sem leányálom, így jó, ha van segítségünk ez ügyben is. Az építész tervező lesz feltehetően a legjobb barátunk azon időszakban, amíg elkészül az új otthon.