Az ametrinn jótékony hatásai

A hölgyek imádják a csillogó drágaköveket és a gyöngyöket, amelyek remekül kiemelik a szemük színét vagy feldobják az öltözéküket. Az ametrin nagyon különleges ásvány, ami rendkívüli módon kombinálja az ametiszt és a citrin jellemvonásait egyaránt.

A különlegesnek számító ásvány színskálájában a bíbortól, a sárgán át, egészen a fehérig, mindenféle színárnyalat megtalálható. Aki imádja a különleges és ritka ékszereket, annak az ametrin ásványgyöngyből készült kiegészítők remek választásnak bizonyulnak.

Viselésük vidám, kiegyensúlyozott és harmonikus személyiséget tükröz a tulajdonosukról, hiszen egy boldog ember szereti a szép, színes kiegészítőket. Az ametrin ásvány nemcsak egyszerű kiegészítő kellékként említhető, hiszen számtalan élettani hatása is bizonyított a szakirodalmak szerint.

Nagyon hatékony immunrendszer erősítő és az erőteljes tisztító hatása is ismert. Remekül támogatja a vegetatív idegrendszert és segít felismerni a hosszan elhúzódó betegségek okait. Segít összpontosítani a tulajdonosának és nyugalmat generál.