Burkolókeret a vízszivárgás ellen

Egy ablak mit sem ér, ha a víz és mindenféle csapadék beszivároghat rajta. Eme probléma kiküszöbölésére jött létre a burkolókeret. Ez főként a tetőablakoknál válik elengedhetetlenné, ahol a csapadék nagyobb mértékben eléri az ablakot.

A burkolókeret olyan lemezből áll, amelyik ólomból készül és felületét festék borítja. Elhelyezésüket tekintve egyaránt állhatnak egymás mellett vagy egymás fölött is. Ez főként cseréppel fedett tetőknél alkalmazható. Több ablak esetén fontos figyelni arra, hogy közöttük megfelelő legyen a távolság, ami pozíciótól függően nagyjából 10 és 16 cm közöttire becsülhető.

Üzletünkben megtalálható a jobbos, a balos és a soros modell is. Válassza ki azt a terméket, amelyikre szüksége van! Amennyiben úgy érzi, hogy a felszerepelés meghaladja az Ön hozzáértő képességét, bátran forduljon szakemberhez, de a honlapunkon is rendelkezésére bocsájtunk ábrákkal ellátott alapinformációkat a burkolókeret felállításával kapcsolatban. Kérdés esetén forduljon hozzánk a megadott elérhetőségek egyikén!