Hűtött munkaasztal állítható lábakkal

Robosztus dizájn és praktikus kivitelezés jellemzi. A hűtött munkaasztal a konyhai dolgozók legjobb barátja. Általa az ételekhez szükséges hozzávalók mindig kéznél lehetnek és frissen, azonnal feldolgozhatóak.

A hűtött munkaasztal méretes tárolóval rendelkezik. Többféle méretben rendelhető meg és a kínálatban megtalálható a gránit fedlappal rendelkező változat is, ami nagyon impozáns kinézetet biztosít ennek a nagyszerű berendezésnek.

A rozsdamentes acélból készült külső és belső elemek ellenállnak a korróziónak és könnyen tisztíthatóak. A tárolókat önzáródó ajtókkal lehet bezárni. A digitális hőfokkijelzőnek hála, folyamatosan nyomon követhető, hogy éppen milyen a hőmérséklet a hűtött munkaasztal belsejében.

A praktikusság jegyében a hűtött munkaasztal állítható lábakkal van ellátva, így egyszerűen beállíthatjuk a magasságunkhoz, a kényelmesebb munkavégzés érdekében. A szigetelése a 45 mm vastag szigetelőhabnak köszönhetően kiválónak számít. Egy esetleges áramkimaradás esetén sem fog leolvadni hosszú órákon keresztül.