Milyen gyakran cseréljük az elektromos fogkefe pótfejet?

Idővel a fogápolási eszközök sörtéi elhasználódnak, a baktériumok elkezdenek felhalmozódni bennük, ez pedig negatívan hat az egész szájüregre. Hogy ezt elkerüljük, a fogorvosok az elektromos fogkefe pótfej 3 havonta történő cseréjét ajánlják. A rendszeres cserével jobb íny higiéniát biztosíthatunk, több lepedéket távolíthatunk el a fogakról és a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztíthatjuk a szennyeződésektől.

A modern fogkefék látható tisztítási eredményeket garantálnak. Az elektromos fogkefe pótfejeket úgy tervezték, hogy azok megfeleljenek az egyéni igényeknek, ami a kíméletes szájtisztítástól a gyengéd fogfehérítésig terjed. A fogorvosokkal együtt kifejlesztett különböző sörték feladata a fogzománc hatékony tisztítása.

A hegyüknél lekerekített sörték nem sértik az ínyt és nem karcolják meg a fogzománcot. A puha szálak alkalmasak a túlságosan érzékeny ínyű embereknek is. A cserélhető elektromos fogkefe pótfej követi az egyes fogak körvonalait, javítja a szövetek vérellátását és alaposan tisztít az ínyvonal mentén.