Többféle felhasználású Anekke táska

Az iskolakezdés évről-évre nagyobb kiadással jár a szülőknek, de vállalják, hiszen a gyermeküknek mindenből a legjobbat szeretnék adni. A kétrekeszes Anekke táska megvásárolható a taskagaleria.hu webáruházból, ami jó választást jelent egy lánykának, akár iskolába, akár tornaterembe vagy kirándulásra akarja azt használni.

Rendkívül praktikus a kialakítása, kényelmes viseletet biztosít a tulajdonosának. Egyedi színvilággal rendelkezik, ez teszi igazán vonzóvá a lányok körében.

A mappák, könyvek, füzetek egyaránt kényelmesen elférnek a nagyméretű rekeszében. Állítható széles, párnázott vállpántokkal van ellátva az Anekke táska, így akkor sem töri a vállat, ha nagyobb súly van benne.

A hátkialakítása szintén párnázott és légáteresztő. Kiváló minőséget képvisel, remek ötlet ezt beszerezni a gyerkőcnek. Az őszi kirándulások alkalmával is nagyon jó szolgálatot tehet egy ilyen darab, mert nagyon sok minden belefér, nemcsak az uzsonna és a vizes palack, hanem az esőkabát és az egyéb nélkülözhetetlen felszerelések is.