Baba fogkrémmel a fájós fogak ellen

A kicsik apró tejfogait ugyanúgy rendszeresen tisztítani kell, mint majd a végleges fogakat. A baba fogkrém ezért az egyik alapeleme kell legyen már a totyogó korúak kozmetikumainak. A fogszuvasodás bármikor bekövetkezhet, ami bizony jelentős fájdalmat okoz a gyermeknek és komoly gondot a szülőnek. Érdemes már az első fogacskák megjelenésekor megtanítani a fogmosást, a napi rutinba beépíteni.

Minél előbb kezdjük, annál hamarabb megtanulja a gyermek önállóan megmosni a fogait. Persze ahhoz, hogy ez ne csak egy feladat legyen, hanem öröm is, fontos, hogy a baba fogkrém minden szempontból megfeleljen.

A HerbArting fogkrémje kifejezetten finom, de nem túl intenzív ízű, a természetes összetevőinek köszönhetően nem okoz gondot, ha esetleg a gyerkőc lenyeli. Ez a baba fogkrém nyugtató kamillából, fogszuvasodást gátló nyírfacukorból, értékes körömvirágból és a lepedéket csökkentő kovasavból áll. Semmi olyat nem tartalmaz, ami káros lenne az egészségre. Airless flakonjából pedig egyszerre csak annyi jön ki belőle, amennyi szükséges.