Sokoldalúan alkalmazható a mozgásfejlesztő tölcsér

Néha látszatra a legegyszerűbb dolgok hozzák az életünkbe a legnagyobb változást. Nincs ez másképp a multifunkcionális mozgásfejlesztő tölcsér esetében sem. A rendkívüli termék csodálatos eszköz, ami játék közben fejleszti a gyermekek fizikai koordinációját. A kupola alakú alkalmatosság, a sajátos felépítésének köszönhetően, számos tevékenységre alkalmas.

Beleülve a gyermek oldalra is dőlhet vagy pöröghet benne, mint egy körhintán. Fejjel lefelé fordítva a mozgásfejlesztő tölcsér nagyszerű játszóház vagy csúszda remek alternatívája is lehet. Meglepő módon, a kisgyermekek még csónakként is használhatják a medencében a forró nyári napokon. Ezt azonban csak felnőtt felügyelete mellett szabad megtenni. Ennek az egyedi játéknak a használata sokféle variációt rejt. Egy ilyen eszközzel még a szobában sem lehet unatkozni.

A legjobb pedig az egészben, hogy ketten is elférnek benne, ami még szórakoztatóbbá és izgalmasabbá teszi a játékot. A mozgásfejlesztő tölcsér serkenti az egyensúly, a koordináció és a térben való tájékozódás fejlődését.