Rendelhető nagy tételben LED izzó E27

Egy új otthon építése esetén, majdnem az utolsó lépést jelenti, amikor a világítás elemei a helyükre kerülnek. A bőséges kínálatnak hála, már nagyon modern fénytestek kaphatnak a mennyezeten helyet, amik kiváló hatást biztosítanak minimális áramfelhasználás mellett. Akkor sincs gond, ha még mindig a hagyományos csillár változatok vannak az otthonunkban felszerelve, amiket nem szeretnénk egyelőre lecserélni, hiszen a LED izzó E27 remekül beleillik a jól megszokott foglalatokba.

Ennek a termékcsaládnak több változatát megtalálhatjuk a ledmaster.hu weboldalon. Kaphatók csak hangulatvilágításra alkalmas kivitelek, de olyanok is, amik töredékét fogyasztják egy 100 Wattos villanykörtének, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtják. A LED izzó E27 megtérülő befektetés, amit tapasztalni fogunk már rövid időn belül is.

Ha egyszerre cseréljük le a lakásunk mindegyik fényforrását ezen formátumokra, akkor a következő számla megérkezése alkalmával jól érezhetővé válik a megtakarítás. A LED izzó E27 online megrendelhető. Nagyobb tétel vásárlása esetén, a kiszállítás ingyenes. Gondoskodjunk róla, hogy mindig legyen tartalék!