A karóra gyerekeknek is lehet stílusos

Régen az embereknek eszükbe sem jutott, hogy karon hordják az órát, mert ott ki lett volna téve sérülésnek és a mandzsetta miatt is nehéz lett volna használni. Aztán jött egy pilóta, aki nem a mellényzsebben akarta viselni ezt a szerkentyűt, így elkezdődött az órák csuklón hordása.

Manapság már elérhető férfi és női óra, sőt, kapható strapabíró karóra gyerekeknek is. Persze van mobiltelefon, ami mutatja az időt, de az óra hangulatát nem adhatja vissza semmi, arról nem is beszélve, hogy a kicsik szeretik utánozni a szüleiket. Ha apának van karórája, akkor neki is kell. Karóra gyerekeknek manapság már megvásárolható ezernyi színben, különböző mintákkal, például olyanokkal, amelyeken a lurkó kedvenc figurái vannak. Arra figyeljünk, miszerint ahogy a gyermek nő, másikra lesz majd szüksége, tehát elsőre ne vegyünk egy méregdrága darabot.

Ha kell karóra gyerekeknek, akkor olyat vásároljunk, ami műanyag tokban van, mert az tartós és könnyen tisztítható. Egy egyedi órával örök emlékként lepheti meg csemetéjét, aki biztosan nagyon fogja szeretni.