Fog implantátum 20 és 80 éves kor között

A Relax Dental Center, most olyan ajánlatokkal készül, ami végre kiutat jelent a mindennapi szorongásból. A hiányos fogsor sokakat rendkívül kellemetlenül érint. Nem képesek felszabadulni a társaságban, nem mernek mosolyogni és ez a szégyenérzet egyre kellemetlenebbé válik az idő múlásával.

Viszont a fog implantátum manapság már bárkinek elérhető. A dentalcenterkelemen.hu weboldalon található árlista alapján mindenki eldöntheti, hogy a fog implantátum, a műfogsor vagy a fogászati híd mellett dönt.

Természetesen nem árt konzultálni egy szakorvossal is ezzel kapcsolatban. A Relax Dental Center teljes állcsont helyreállítást is vállal. A beavatkozás során több fog implantátum kerül beültetésre, az ár pedig tartalmazza a panoráma röntgent és a gyógyulást elősegítő Bemer kezelést is. Csak nagyon ritka az olyan eset, ahol nem lehetséges a fog implantátum alkalmazása.

A panoráma röntgen elkészítése után azonnal megállapítható, hogy a fog implantátum beültethető-e vagy sem. Ezzel a beavatkozással nemcsak a rágóképességet, hanem az arc harmóniáját is vissza lehet állítani.