Strapabíró raktári polcrendszer igény szerint

Bizonyára már mindenkinek volt dolga olyan szekrényekkel, polcokkal, amiket, ha túlságosan megpakolt, azonnal meghajlottak. Ez a raktári polcrendszer esetében elfogadhatatlan, hiszen a lerakatokban eleve sokkal nagyobb súlyokat kell megbírjanak a tároló egységek, de ha azok meghajolnak, esetleg eltörnek, akkor az komoly károkat is vonhat maga után.

Az üzletekbe, ipari környezetekbe éppen ezért kell olyan minőségi raktári polcrendszer, mint amit a salgopolc.info.hu csapata kínál. Egyébként az általuk forgalmazott polcok előnye nem csupán a strapabíró jellegben és a teherbíró képességben merül ki, hiszen az egyéni igényekre való szabhatóság is óriási pozitívum ezek esetében.

Hiszen ritka, hogy két cégnek ugyanolyan rendszerre lenne szüksége, illetve ugyanolyan kialakításban tudná kielégíteni maximálisan az igényeket. Van, hogy a méretek kell változzanak, de olyan is előfordul, hogy extra teherbíróságra lenne szükség. A Salgó raktári polcrendszer esetén ez mind megoldható, csak az igényeket, szükségleteket kell pontosan meghatározni és akkor a szakik egy minden szempontból megfelelő modellt tudnak összeállítani.