A zacckiütő doboz nélkülözhetetlen barista tartozék

A barista kiegészítők választéka meglehetősen széles, mivel a minőségi kávé elkészítése nagy erőfeszítést igényel és meglehetősen részlet érzékeny. Éppen ezért, a profiknak a megszokott tárgyakon kívül, további eszközeik is vannak.

A zacckiütő doboz speciális felszerelés, amit arra használnak, hogy a szűrőből kiüssék a felhasznált kávét. Az ilyen doboz egyszerű kialakítású és általában acélból vagy műanyagból készül. Ahhoz, hogy minőségi eszközt válasszunk, néhány szempontra oda kell figyelnünk. Ilyen többek között a zacckiütő doboz ergonómiája.

Az eszköz mindennapi használata megköveteli a könnyű kezelhetőséget, mert ez határozza meg a barista munkájának sebességét és minőségét. A zaccfiókok különböző formákban és méretekben kaphatóak.

Vannak négyzet alakúak, kerekek és mély, nagyméretűek, amelyeket úgy terveztek, hogy a legnagyobb mennyiségű zaccot tudják befogadni. Ez utóbbiakat általában professzionális vendéglátóipari egységekbe szánják. Rendeljen minőségi zacckiütő dobozt és egyéb kiegészítőket, valamint professzionális kávéfőzőket a webáruházunkból!