Megfizethető a fog implantátum Budapest intézeteiben

Akinek a hagyományos pótlási módszerek nincsenek ínyére és megengedheti magának, annak jó döntés lehet a fogbeültetés. Egy-, valamint kétfázisú fog implantátum Budapest szakrendelőiben egyaránt kivitelezhető.

A fővárosban felkészült csapatok várják, hogy elvégezzék ezt a kisebb, veszélyesnek nem mondható műtéti beavatkozást. Az árat nagymértékben befolyásolja a páciens egészségügyi állapota, pontosabban az, hogy rendelkezik-e elegendő mennyiségű és sűrűségű csontállománnyal.

Ezen kívül az sem mindegy, hogy szükség van kisegítő műtétekre, mint az arcüreg emelés vagy a csontpótlás. A fog implantátum Budapest klinikáin különböző formában készíttethető el.

Hogy melyiket választja, az alapvetően hatással van a beavatkozások számára, az alkalmazott technológiára és a kezelési időre. Az anyaga nagytisztaságú titán vagy cirkónium ötvözet, így a kilökődéstől és az allergiától egyáltalán nem kell tartani. A fog implantátum Budapest városában az egyik legelterjedtebb pótlási forma és ez valószínűleg a jövőben sem fog változni.