Bioaktív hatóanyagú sport krém

Az izomsérülések komplex kezelésében, valamint megelőzésük érdekében különféle kozmetikai készítményeket is alkalmaznak. Az izomlazító sport krém a problémás terület feletti bőrfelületen használva a rehabilitáció során segíthet felépülni a komplex és változatos bőrsérülésekből és megterhelésekből, valamint enyhítheti a túlterhelt izmok fájdalmát.

A készítményt közvetlenül a fájó területre kell alkalmazni és az enyhén nedves bőrfelületen bedörzsölni. A bioaktív hatóanyagú sport krém hatását a legjobb sportolók tesztelték és az eredmények azt mutatják, hogy kiválóan segít az aktív fizikai erőfeszítések által okozott panaszok mérséklésében is.

A termék összetevői hozzájárulhatnak a nyújtás által okozott fájdalmak csökkenéséhez, javítják a vér mikrocirkulációját, mérsékelhetik az edzés utáni fáradtságérzetet. A kulcsfontosságú összetevők tökéletesen átgondolt kombinációja növelheti a sport krém felszívódási sebességét és hatékonyságát, más hasonló kenőcsökkel szemben. Jótékony tulajdonságainak köszönhetően, nemcsak az aktív sportban, hanem a mindennapi életben is alkalmazható a megfáradt testrészek feletti bőrfelületen.