Rendkívül praktikus megoldás a mosható falfesték

Felújítás, festés előtt érdemes szétnézni a festékek kínálatában, így praktikusan és ízlésesen alakíthatjuk ki a terek új arculatát. Nagy könnyebbséget jelenthet bizonyos helyiségekben, széles színpalettát kínálva a mosható falfesték. Tökéletes választás lehet a konyhában, ahol könnyen mosható felületet képezve nemcsak a falakon, de a konyhabútoron is praktikus megoldást nyújthat.

Kiváló kopásállósága miatt gyerekszobába, előszobába is ajánlott, ahol a felületek igénybevétele nagyobb. A mosható falfesték keményebb felületet képez, így jobban ellenáll a karcolásnak és az ütődésnek.

Kiváló tulajdonsága még, hogy a penészgombák megtelepedését, elszaporodását is gátolja, tehát tervezhetjük vele a fürdőszoba és más vizes helységek színezését is. Ezek a festékek többszöri lemosás után is megtartják az üde színüket, kiváló páraáteresztő képességgel rendelkeznek. Ha tartósan szép, színes falakat, könnyen tisztítható felületeket szeretnénk kisgyerekek, esetleg háziállatok mellett is, mindenképp jó választás a mosható falfesték.