A 3 legnépszerűbb migrén piercing szalon Budapesten

A piercing, mint divatékszer töretlen népszerűségnek örvend, a fővárosban több ismert szalonban is végzik a szakszerű behelyezését. Egy másik népszerű szalonban, a budapesti Medical Piercing-nél migrén és Shenmen piercing behelyezésével is foglalkoznak (06 70 633 6662, 1137 Újpesti rkp. 7.). A migrénes fejfájás hazánkban népbetegségnek számít, de leginkább a nőket érinti.

A kialakulásának okait napjainkban is kutatják, a rohamot kiváltó tényezőként a hormonális változásokat, időjárási frontokat, stresszt, bizonyos ételeket és fáradtságot jelölték meg. Tünetei a féloldali, lüktető, erős fájdalom, ami mozgásra, fény hatására erősödik, kísérheti émelygés, hányás izzadás, koncentrációzavar.

A Medical Piercingnél a Migrén és Shenmen piercing behelyezését óriási tapasztalattal, professzionális gépek használatával végzik. A kezelés minden esetben részletes állapotfelméréssel kezdődik, ezáltal garantált a precíz, személyre szabott piercing behelyezés, amit gépi bemérés tesz maximálisan pontossá.

Az ősi kínai akupresszúrás módszerek hatékonyságát kihasználva a piercing a fül bizonyos pontjainak folyamatos ingerlése alapján fejti ki a jótékony hatását. A keleti orvoslásban meghatározott 5 pont (NADA) a külső fül területén helyezkedik el, ezen pontok együttes stimulálása hozzájárul az öngyógyító folyamatok beindulásához és a szervezet belső szerveinek egyensúlyban tartásához.

A piercing behelyezése nem jár nagy fájdalommal, csupán gyorsan múló, rovarcsípésre emlékeztető érzés kíséri. Az esetek nagy százalékában már pár nap után érezteti a pozitív hatását, a vendégek jelentős része pedig 2 hét elteltével a tünetek megszűnéséről számol be.

Az akupunktúra a nyugati orvoslásban egyre több orvos által, a gyógyszeres kezelés mellett kiegészítő terápiaként kerül ajánlásra. A Medical Piercingnél 100%-os garanciát vállalnak arra, ha a behelyezett piercing 2 hét után sem kezdi el kifejteni kedvező hatását. Ebben az esetben ingyenes megerősítő piercing behelyezésével a panaszok csökkenése nagyobb eséllyel garantálható.