Megbízható és magas minőségű Titan bőröndök

A német vállalat 1983-ban kezdte el gyártani a tradicionális megjelenésű utazótáskákat. 2000-ben dobták piacra a nagy szilárdságú Titan bőrönd korszerű fajtáit, amelyeket műanyagból készítettek.

4 évvel ezután az egyedülálló Xenon kollekciójukat a világ legjobb műanyag kofferének kiáltották ki. A cég azóta folyamatosan javítja a termékek minőséget. A napjainkban megvásárolható kínálatukból fejlettebb polikarbonát és polipropilén modelleket választhatunk. A Titan bőrönddel a poggyász mindig megbízható védelem alatt áll, a tiszteletreméltó megjelenés pedig harmonikusan kiegészíti az utazást. A termékek tökéletesen ötvözik az árat és a minőséget. Megfelelő használat esetén, a modellek sok éven át szolgálják majd a tulajdonosukat, ezen felül kényelmet biztosítanak bármilyen célú utazás során.

A kofferek anyaga kiváló minőségű, kopásálló és megbízható. A termékek univerzálisak, így mind a férfiak, mind a nők egyaránt használhatják. A Titan bőrönd a következő sorozatokban vannak gyártva: Limit, Prior, Triport, Xenon, Xenon Deluxe.