Lapra szerelt ház, ahogyan azt megálmodta

A legtöbben egy tágas, meleg és időtálló otthonra vágynak, ami lehetőleg gyorsan épüljön fel. A lapra szerelt ház előnyei között mindez megemlíthető, hiszen valóban gyorsan készen van és pont olyan lesz, ahogy azt a megrendelők megálmodták, nem utolsósorban minden kényelmi szempontnak eleget tesz.

Az előre legyártott, nagypaneles technológia alkalmazásával teljes a tervezési szabadság, hiszen sem a méretnek, sem pedig a statikának nem kell meghatározott feltételekhez igazodni. A lapra szerelt ház esetében rejtett költségek sincsenek, az ügyfél fix összeggel számolhat az egyösszegű, általány áras szerződésnek köszönhetően.

A gyártás pedig kizárólag a megrendelő írásos engedélye után indul. Ez azt jelenti, hogy a lapra szerelt ház építéséhez hozzá sem kezdenek addig, amíg az ügyfél nem maradéktalanul elégedett a tervekkel. A folyamatosan fejlődő szakember és építészgárda közreműködésével a Mágus Készház Kft. révén eddig több mint 150 családi ház készült el. Legyen Ön is egy a sok elégedett megrendelő közül!