A vibrációs gép szerepe a zsírégetésben

Mi is az igazság ezzel az eszközzel kapcsolatban? Otthon is indokolt a vibrációs gép alkalmazása vagy kizárólag csak az edzőtermekben érdemes igénybe venni?

A válasz, hogy igazán indokolt, amennyiben kemény testedzést szoktunk otthon végezni. Már önmagában is jóleső érzés, ahogy átmasszírozza az egész testet, viszont ezen kívül semmilyen hatása nem lenne a szervezetre, hacsak nem egy kemény edzés után alkalmazzuk.

A bonyolult algoritmusának köszönhetően, a vibrációs gép segít ellazítani a fáradt izmokat. Emiatt szokták gyakran összetéveszteni a masszírozó géppel. Viszont a vibrációs gép olyan hatást fejt ki, ami formálja is a testet. Bizony, a plusz kilók ellen is fel lehet venni a versenyt ezzel a remek eszközzel.

A hölgyek egyik legádázabb ellensége a narancsbőr, aminek az eltűntetése nem egyszerű feladat. Viszont a vibrációs gép használatával még ez is könnyebbé válik. Bizonyított tény, hogy elősegíti a sejtek gyorsabb oxigénfelvételét, aminek nagy szerepe van a zsírégetésben. Viszont azt ne feledje senki, hogy edzés nélkül feleslegesen várunk eredményt.