A PPD mentes hajfesték remek alternatívát kínál

Egy esetleges allergia hamar összetörheti a hajszínezéssel kapcsolatos álmait. Ugyanakkor, ha ilyesmi állna fenn, akkor sem kell teljesen lemondania arról, hogy a tincsei más árnyalatban pompázzanak, csak meg kell keresnie a megfelelő terméket.

Például a Brelil PPD mentes hajfesték nem tartalmaz ammóniát, rezorcint, parabéneket és a nevéhez hűen PPD-t sem, tehát ha ezek valamelyikére érzékeny, akkor máris megvan a megoldás, amire szüksége van a vágyai beteljesítéséhez!

Persze így is ajánlott óvatosnak lenni és először bőrtesztet végeznie, de ez egyébként mindenkire igaz, nemcsak arra, aki tud róla, hogy valami kellemetlen vagy akár nagyon súlyos tüneteket produkálhat nála. Ellenben, ha teszt alapján a PPD mentes hajfesték nem okoz gondot, akkor allergiásként is bátran kipróbálhatja, hogy miként nézne ki más színű hajjal.

Ráadásul kompromisszumokat sem kell kötnie ezért, hiszen a PPD mentes hajfesték tökéletes fedést, intenzív színeket és fényes hatást garantál, akárcsak bármelyik más minőségi termék.