A Pogány teológia gyarapítja a folklór ismereteinket

A múlt mélabús rezgései olykor visszhangot vernek a fogékony emberek érzékeny lelkében. A kérdések pedig látszólag maguktól tolulnak az ajkunkra. Miben hittek a régmúlt idők egykori emberei? Hogyan befolyásolta az életüket, a mindennapjaikat a megingathatatlan hitük?

A múlt titkai a szemünk láttára elevenednek meg a Pogány teológia című könyv papírhasábjain, választ adva a bennünk megállíthatatlanul hömpölygő kíváncsiságnak. Ki volt valójában az Öregisten és a Boldogasszony? A magyarok ősi Szentháromsága miben és miért különbözik a bibliai értelemben vett jelenségtől?

A Pogány teológia című könyv az egyértelműen pozitív olvasói visszajelzések alapján már az első oldalak után elragadja a képzeletünket és egy olyan világba visz el minket, ahol a mágia és teremtő erő volt az úr.

Abban az esetben, ha izgalmas olvasmányt keres, amiből ráadásul a folklór ismereteit is gyarapíthatja, megtalálta a tökéletes választást a Pogány teológia formájában. Mindehhez pedig Bíró Lajos lebilincselő és gördülékeny elbeszélésmódja társul.