Valóban egészségesek a merevítős melltartók?

Az öregedés természetes folyamatának következményeitől a legtöbb hölgyet kiveri a veríték. Főleg akkor, ha arra gondolnak, hogy a nem olyan rég még peckesen álló keblek egyre inkább megereszkednek. Sok pletyka kering arról, hogy a merevítős melltartók károsítják a kötőszöveteket, de ennek az ellenkezőjéről is lehet hallani, hogy éppen segítenek a súly megtartásában.

Kinek higgyünk tehát? Nos, a válasz logikusabb, mint gondolná. A kötőszövetek rugalmasságának és a melltartó típusának ugyan nem sok közük van egymáshoz, az viszont tagadhatatlan, hogy a merevítős melltartók igencsak nagy segítséget adnak azzal, hogy a helyükön tartják.

Ebből tehát kikövetkeztethető, hogy a merevítős melltartók viselése egyáltalán nem jár semmilyen káros hatással. Sőt, vannak olyan élethelyzetek, amikor kifejezetten jól jönnek, mint például sportolás közben a sportmelltartó alatt viselve. Fontos, hogy méretben megfelelő darabot válasszunk, amiből nem esünk ki, de nem is szorít.

Ha beszereztük az alap fehérneműket, akkor át lehet ugrani a különlegesebb választékkal kecsegtető csoportra, amit az erotikus body jelképez, persze sok más speciális fehérnemű mellett. Ez utóbbit már régóta hordják és szeretik a hölgyek, már csak a praktikussága miatt is. Hatalmas előnye, hogy nem tűrődik ki a nadrágból és a szoknyából, így folyamatosan védi a derekat, ez pedig rettentő jól jön a hideg időben.

Utcai viseletre azonban kevésbé alkalmas a pikánsabb változata, ami a Voytacha webáruházban erotikus body néven fut. Ezek a példányok kifejezetten a hálószoba csukott ajtaja mögött fejtik ki igazán a hatásukat, ott viszont nem is akárhogy. Garantáltan emlékezni fog rá a párja és hamar felkerül a kedvencek listájára, ha egyszer meglátta.

Nem is csoda, hiszen az erotikus body megalkotásakor fokozottan figyeltek a készítők. A finom puha anyagok játékosan simulnak a bőrre, miközben különböző mintákkal operálva, optikailag előnyösebbé varázsolják a női testet. A színválasztékban sincs hiány, fekete, fehér, vörös, ami alap, de játékosabb színek is fellelhetőek.