Időtálló és designos rendezvényszék

Rendszeresen tart az otthonában, kertjében különböző összejöveteleket, vendéglátást és sokszor okoz problémát az, hogy a házból ki kell hoznia a székeket ahhoz, hogy a meghívottainak legyen mire ülniük az asztal körül? Akkor van egy megoldás, mégpedig a rendezvényszék formájában! A globero.hu webáruház kínálatában szereplő Brooklyn rendezvényszék nagyon tartós, praktikus, strapabíró, mégis rendkívül egyszerű.

Ideális választás ez akkor is, ha hosszútávon megbízható és jól használható kültéri székeket keres. Ha ezek közül vásárol megfelelő mennyiséget, akkor már nem lesz probléma, mert minden vendég kényelmesen helyet foglalhat és jól érzi magát.

Miután a meghívottak távoznak, Ön csak összezárja a rendezvényszék modelleket és a háttámlájukon található fogantyú segítségével könnyen elpakolhatja. Ugyanakkor nemcsak társaságkedvelő házigazdáknak, hanem rendezvényszervezőknek is optimális választás a rendezvényszék beszerzése. Szintén fontos információ még, hogy 150 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás.