A Panasonic KX-NT630 IP rendszerkészülék jó befektetés

Azon szervezetek esetében, ahol különböző feladatokra szeparálódnak a munkavállalók, rendszerint saját környezetükben tárolt adatok alapján lesznek képesek hatékonyan végezni a napi teendőjüket.

Ehhez nyújt kiváló technikai segítséget a Panasonic KX-NT630 IP rendszerkészülék kifinomult és gazdagon felszerelt variánsa, amit 3,6 inch nagyságú, 6 soros monochrome kijelzővel láttak el, a jobb áttekinthetőség érdekében, míg a 4 oldalon 6 programozható gomb a gyorshívást teszi még eredményesebbé.

A Panasonic KX-NT630 IP rendszerkészülék esetében, a kihangosítás funkciója mellett, fejbeszélő port is csatlakoztatható. A Panasonic KX-NT630 IP rendszerkészülék nem kevesebbet, mint 30 csengőhangot bír lejátszani, továbbá a falra történő szerelése mellett, az asztalon már kétféle elhelyezésben is használható a rendszerkészülék.

A falra történő szereléshez szükséges a KX-A435 tartozék külön történő beszerzése. A gyártó által meghatározott alrendszerekhez kapcsolva, egy valódi multifunkcionális gépezet fogja támogatni a vállalkozásának eredményességét.