ZDT márkájú egytengelyes pótkocsi eladó

A mezőgazdaságban roppant fontos feladatokat látnak el a különféle gépezetek és utánfutók, így lényeges, hogy szinte makulátlanok legyenek.

Akár az interneten felbukkanó ajánlatok között is találhatunk egytengelyes pótkocsi eladó példányokat, amelyek másodkézből valók. Ilyenkor viszont érdemes alaposan felmérni azoknak az állapotát, hiszen az efféle kocsikban akár több tonna terményt vagy állatot is szállíthatnak.

Többek között a ZDT márka mellett tehetjük le a voksunkat, hiszen remek tulajdonságokkal rendelkeznek ezek az eszközök. Az egyik egytengelyes pótkocsi eladó példánya több mint 3 tonna terhelhetőséggel, valamint 4 méter magas oldalfallal rendelkezik.

Emellett 3 oldalra billenő kialakítással látták el a tervezők, amihez még a hátfalon található gabonasurrantót is kiviteleztek. Továbbá a maximális sebessége 25 km/h és a villamos rendszere 12 V. Ezekből is látszik, hogy a ZDT egy olyan cseh márka, ami garantálja a remek felszereltséget, illetve törekedik a kiemelkedő eszközök gyártására.