Idősgondozás több helyen az ország területén

A legtöbben azért félnek az időskortól, mert úgy vélik, hogy kiszolgáltatottá válnak az őket körülvevő világgal szemben. Másokat az egyedüllét és a magány gondolata nyomaszt. Az idősgondozás több helyen kínál kiemelkedő szolgáltatásokat a fővárosban és Törökbálinton az Olajág Otthonok által.

Az itt lakók új célokat tűzhetnek ki maguk elé és örömüket lelhetik ezek megvalósításában. Sajnos sok mindenki életében eljön az az idő, amikor más nem képes az önellátásra.

A szerencsésebbeknek biztos támaszt nyújt a családjuk. De bizonyos körülmények között ez sem mindig lehetséges. Az Olajág Otthonok kiemelkedő szolgáltatása, az idősgondozás több helyen igénybe vehető a Budapesten található intézményekben.

Sok olyan hozzátartozó van, aki nem meri idősotthonba adni a rokonait, mert kétségeik vannak az ellátással kapcsolatban. Az Olajág Otthonok lakói kiegyensúlyozott harmóniában élnek. Számos fakultatív program és tevékenység közül választhatnak, ami pozitív hatással van az egészségükre és a lelki állapotukra.